| Angajari JOB Federal Bureau of Investigation | |
|
+4DreamerDriveR porTobV justinn Armando_r 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Armando_r
| Subiect: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Dum Ian 01, 2012 12:09 pm | |
| Pentru a face o cerere pentru JOB-ul Federal Bureau of Investigation trebuie sa citesti regulamentul,regulamentul de ordine interioara,jail time si wanted list si sa apesi pe butonul "add reply" :
Redactezi doar o cerere dupa modelul de jos si astepti raspunsul leader-ului . Model Cerere : - Cod:
-
- Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: [b][color=#FF0000]- Screen shot /uninvite: [/color][/b] - Screen Shot LVL: link [b]Image Upload[/b] [url=http://www.tinypic.com/]Tinypic[/url]
ATENTIE : Trebuie sa respecti cerintele din regulament ca sa intrii in factiune ! | |
|
| |
justinn
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Lun Ian 02, 2012 4:56 am | |
| - Numele in joc: justin - Motivul pentru care doresti sa intri: vreau sa intru in fbi pentru a ajuta la prinderea infractorilor, vreau impreuna sa transformam serverul in unul mai pasnic ! Vreau sa ma imprietenesc cu liderul si sa imi fac prieteni ! - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : ykz inainte de wipe - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://tinypic.com/r/iyj4g1/5Sunt pregatit pentru a deveni un Agent F.B.I.
Ultima editare efectuata de catre justinn in Lun Ian 02, 2012 4:59 am, editata de 1 ori | |
|
| |
porTobV
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Lun Ian 02, 2012 4:57 am | |
| - justinn a scris:
- - Numele in joc: justin
- Motivul pentru care doresti sa intri: vreau sa intru in fbi pentru a ajuta la prinderea infractorilor, vreau impreuna sa transformam serverul in unul mai pasnic ! Vreau sa ma imprietenesc cu liderul si sa imi fac prieteni ! - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : ykz inainte de wipe - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://tinypic.com/r/whju5v/5
Sunt pregatit pentru a deveni un Agent F.B.I. Acceptat pentru teste. Mai astept cereri.
Recrutari : ON ! | |
|
| |
DreamerDriveR
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Lun Ian 02, 2012 5:34 am | |
| - Numele in joc: DreamerDriveR - Motivul pentru care doresti sa intri: Imi place liderul - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 19 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/yid76.png | |
|
| |
porTobV
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Lun Ian 02, 2012 5:41 am | |
| - DreamerDriveR a scris:
- - Numele in joc: DreamerDriveR
- Motivul pentru care doresti sa intri: Imi place liderul - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 19 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/yid76.png Acceptat pentru teste. Recrutari ON | |
|
| |
RazvanVirus
Mesaje : 20 Data de inscriere : 03/01/2012 Varsta : 27 Localizare : Baicoi Prahova
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mar Ian 03, 2012 2:48 pm | |
| - Numele in joc:RazvanVirus - Motivul pentru care doresti sa intri: Doresc sa intru in aceasta factiune pentru.ca este foarte bine organizata cu un lider foarte de treaba si cu foarte multa experienta.aceasta factiune are playeri foarte experimentati si as vrea sa invat de la ei mult lucruri bune.. MULTUMESC! - Ce level ai:1 - Ce varsta ai: 14. - In ce alte factiuni ai fost inainte :Niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da , si le voi respecta . - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/2h49fts.png | |
|
| |
xeNon96
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mar Ian 03, 2012 2:49 pm | |
| - RazvanVirus a scris:
- - Numele in joc:RazvanVirus
- Motivul pentru care doresti sa intri: Doresc sa intru in aceasta factiune pentru.ca este foarte bine organizata cu un lider foarte de treaba si cu foarte multa experienta.aceasta factiune are playeri foarte experimentati si as vrea sa invat de la ei mult lucruri bune.. MULTUMESC! - Ce level ai:1 - Ce varsta ai: 14. - In ce alte factiuni ai fost inainte :Niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da , si le voi respecta . - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/2h49fts.png Acceptat pentru teste ! Recrutarile Continua | |
|
| |
RazvanVirus
Mesaje : 20 Data de inscriere : 03/01/2012 Varsta : 27 Localizare : Baicoi Prahova
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mar Ian 03, 2012 2:51 pm | |
| - Numele in joc: DrakBusteR - Motivul pentru care doresti sa intri: Factiune organizata si lider de treaba. - Ce level ai:1 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: --- - Screen Shot LVL: Nu mi-a dat.
PS:postez pt Drakebuste,nu are cont. | |
|
| |
xeNon96
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mar Ian 03, 2012 3:29 pm | |
| - RazvanVirus a scris:
- - Numele in joc: DrakBusteR
- Motivul pentru care doresti sa intri: Factiune organizata si lider de treaba. - Ce level ai:1 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: --- - Screen Shot LVL: Nu mi-a dat.
PS:postez pt Drakebuste,nu are cont. Data viitoate sa isi faca el. Aceptat pentru teste Topic ON | |
|
| |
gatuzo_cata
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mar Ian 03, 2012 4:10 pm | |
| Numele in joc: gatuzo_cata - Motivul pentru care doresti sa intri: Imi place foarte mult factiunea , si vreau sa devin un agent foarte bun ! - Ce level ai:2 - Ce varsta ai:16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: Nu am - Screen Shot LVL: se vede in joc !
| |
|
| |
xeNon96
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mar Ian 03, 2012 4:13 pm | |
| - gatuzo_cata a scris:
- Numele in joc: gatuzo_cata
- Motivul pentru care doresti sa intri: Imi place foarte mult factiunea , si vreau sa devin un agent foarte bun ! - Ce level ai:2 - Ce varsta ai:16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: Nu am - Screen Shot LVL: se vede in joc !
Acceptat pentru teste. Recrutarile continua | |
|
| |
Mr.D4NG3R
| Subiect: ... Mier Ian 04, 2012 7:57 am | |
| - Numele in joc: D4NG3R - Motivul pentru care doresti sa intri: imi place - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: se vede in joc
| |
|
| |
xeNon96
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation Mier Ian 04, 2012 7:58 am | |
| - Mr.D4NG3R a scris:
- - Numele in joc: D4NG3R
- Motivul pentru care doresti sa intri: imi place - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: se vede in joc
Acceptat pentru teste !
Topic ON | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angajari JOB Federal Bureau of Investigation | |
| |
|
| |
| Angajari JOB Federal Bureau of Investigation | |
|