| Angajari job Yakuza | |
|
+3justinn alcapone_niku FunTresT 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
FunTresT
| Subiect: Angajari job Yakuza Lun Ian 02, 2012 6:59 am | |
| Aici se vor face cererile pentru jobul Yakuza ca sa postati ''add reply'' pentru a posta.
Se vor face dupa modelul urmator. Model Cerere : - Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL
Reguli : Fara off topic Fara dublu post Fara chestii de genu ''Retrag scuze'' si dupa 2 minute din nou cererea. Fara /w /sms /call sa imi ziceti sa va accept. Sa aveti mottoul sa vad daca ati citit regulametul. Cererile trebuie sa fie complete Fara cereri copiate
Structura Teste 5 duele dgl Intrebari din regulament yakuza si ordine interioara.
Recrutari ON!!
| |
|
| |
alcapone_niku
| Subiect: cerere Lun Ian 02, 2012 7:09 am | |
| Numele in joc: vagabont - Motivul pentru care doresti sa intri: Imi doresc sa intru in Ykz deoarece vreau sa devin un adevarat mafiot sa imi omor rivalli- Ce varsta ai: 13 - In ce alte factiuni ai fost inainte : niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2e4ep8h.png | |
|
| |
FunTresT
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Lun Ian 02, 2012 7:25 am | |
| vagabont-Acceptat pentru teste
| |
|
| |
justinn
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mar Ian 03, 2012 8:15 am | |
| Numele in joc: cr1styan06 - Motivul pentru care doresti sa intri: Doresc sa intru in ykz deoarece vreau sa ajut alianta YCN la invingerea LBS!Vreau sa ajut ykz la waruri si miniwaruri!Vreau sa ma imprietenesc cu liderul si ceilalti membri a factiunii Ce varsta ai: 13 - In ce alte factiuni ai fost inainte : niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://tinypic.com/r/rr5dab/5"Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru" PS: postez pentru fratele meu ... | |
|
| |
FunTresT
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mar Ian 03, 2012 9:34 am | |
| cr1styan06-Acceptat pentru teste | |
|
| |
alex_mafia
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mar Ian 03, 2012 9:34 am | |
| - Numele in joc:alex_mafia - Motivul pentru care doresti sa intri:Vreau sa ajut - Ce level ai:8 - Ce varsta ai:21 - In ce alte factiuni ai fost inainte :NG,Taxi,Crispi,Noternos, - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:da - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL8 "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru". Sa stii bine ce reguli impune " Principiul tariei " in joc. | |
|
| |
FunTresT
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mar Ian 03, 2012 10:02 am | |
| alex_mafia - Acceptat pentru teste-Admis | |
|
| |
andrey_mafya
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mar Ian 03, 2012 10:08 am | |
| Numele in joc:andrey_mafya - Motivul pentru care doresti sa intri:Vreau sa ajut - Ce level ai:6 - Ce varsta ai:21 - In ce alte factiuni ai fost inainte :Taxi,Noternos - Iti sti regulile de la Job-u dorit?a - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL8 "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru". Sa stii bine ce reguli impune " Principiul tariei " in joc. | |
|
| |
FunTresT
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mar Ian 03, 2012 10:36 am | |
| andrey_mafya - Acceptat pentru teste | |
|
| |
BogdanSnakee
Mesaje : 57 Data de inscriere : 31/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mier Ian 04, 2012 7:40 am | |
| - Numele in joc: BogdanSnake - Motivul pentru care doresti sa intri: Este o factiune linistita / frumoasa ! Vreau sa omor cati mai multi La Cosa Nostra [L.C.N] ! - Ce level ai: 6 - Ce varsta ai: 15 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Blood's Gang [Lider] - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da ! - Screen shot /uninvite: Nu am scz - Screen Shot LVL : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/69/samp000r.jpg/ | |
|
| |
FunTresT
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mier Ian 04, 2012 7:44 am | |
| BogdanSnake-Acceptat pentru teste Recrutari OFF | |
|
| |
LimitZone
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza Mier Iul 04, 2012 8:41 am | |
| - Numele in joc:LimitZone - Motivul pentru care doresti sa intri:Deoarece YKZ este o factiune adevarata,un gang puternic,si cred ca noul leader ne va tine pe loc 1#,voi ajuta la toate warurile,la tot ce spune leaderul - Ce level ai:1 - Ce varsta ai:17 - In ce alte factiuni ai fost inainte :- - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da si le voi respecta - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: https://imgur.com/8M6UB "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angajari job Yakuza | |
| |
|
| |
| Angajari job Yakuza | |
|