| Angajari JOB Hitman | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Armando_r
| Subiect: Angajari JOB Hitman Sam Dec 31, 2011 12:56 am | |
| Pentru a face o cerere pentru JOB-ul Hitman trebuie sa citesti regulamentul factiunii si sa apesi pe butonul "add reply" :
Redactezi doar o cerere dupa modelul de jos si astepti raspunsul leader-ului .
Model Cerere :
- Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: link Image Upload Tinypic | |
|
| |
MaieRR
| Subiect: Cerere Lun Ian 02, 2012 2:01 am | |
| - Numele in joc: MaieRR - Motivul pentru care doresti sa intri: Sa fac cat mai multe contracte - Ce level ai: 8 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : PD [ lider] - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: N`am - Screen Shot LVL: Se vede in joc . | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Lun Ian 02, 2012 2:08 am | |
| - MaieRR a scris:
- - Numele in joc: MaieRR
- Motivul pentru care doresti sa intri: Sa fac cat mai multe contracte - Ce level ai: 8 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : PD [ lider] - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: N`am - Screen Shot LVL: Se vede in joc . Acceptat pentru teste.data viitoare pune si fraza de la sfarsit. | |
|
| |
jok3rss
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Lun Ian 02, 2012 7:00 am | |
| Numele in joc: jok3rss - Motivul pentru care doresti sa intri: Este o factiune cu un rol important pe server,imi place ideea de a omor pe cineva pentru bani si imi doresc sa duc la bun sfarsit cat mai multe contracte. - Ce level ai: 4 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nici una. - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da. - Screen shot /uninvite: Nu am - Screen Shot LVL: Se poate vedea in joc,nu mint.
"When you kill for MONEY,there are no rules. | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Lun Ian 02, 2012 7:01 am | |
| - jok3rss a scris:
- Numele in joc: jok3rss
- Motivul pentru care doresti sa intri: Este o factiune cu un rol important pe server,imi place ideea de a omor pe cineva pentru bani si imi doresc sa duc la bun sfarsit cat mai multe contracte. - Ce level ai: 4 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nici una. - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da. - Screen shot /uninvite: Nu am - Screen Shot LVL: Se poate vedea in joc,nu mint.
"When you kill for MONEY,there are no rules. Acceptat pentru Teste | |
|
| |
shadow_blodzz
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Lun Ian 02, 2012 10:23 am | |
| Numele in joc: shadow_blodzz - Motivul pentru care doresti sa intri: Imi place aceasta factiune deoarece voi indeplini multe contracte usor si bine si ovi respecta toate rankurile indiferent daca sunt mici sau mari - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nici una. - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da. - Screen shot /uninvite: Nu am - Screen Shot LVL: Se poate vedea in joc,
"When you kill for MONEY,there are no rules." | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Lun Ian 02, 2012 10:27 am | |
| - shadow_blodzz a scris:
- Numele in joc: shadow_blodzz
- Motivul pentru care doresti sa intri: Imi place aceasta factiune deoarece voi indeplini multe contracte usor si bine si ovi respecta toate rankurile indiferent daca sunt mici sau mari - Ce level ai: 3 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nici una. - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da. - Screen shot /uninvite: Nu am - Screen Shot LVL: Se poate vedea in joc,
"When you kill for MONEY,there are no rules." Acceptat pentru teste Recrutari OFF | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Mar Ian 03, 2012 3:04 am | |
| | |
|
| |
cRysTax
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Mar Ian 03, 2012 3:07 am | |
| | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Mar Ian 03, 2012 3:08 am | |
| | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Mar Ian 03, 2012 11:49 pm | |
| | |
|
| |
porTobV
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Mar Ian 03, 2012 11:51 pm | |
| - Numele in joc: porTobV - Motivul pentru care doresti sa intri: Vreau sa indeplinesc contractele si sa asasinez din umbra,sa imi fac noi prieteni. - Ce level ai: 6 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Lider FBI - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: https://i.imgur.com/G2bap.png " When you kill for MONEY,there are no rules." | |
|
| |
Armando_r
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman Mier Ian 04, 2012 12:04 am | |
| - porTobV a scris:
- - Numele in joc: porTobV
- Motivul pentru care doresti sa intri: Vreau sa indeplinesc contractele si sa asasinez din umbra,sa imi fac noi prieteni. - Ce level ai: 6 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Lider FBI - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: https://i.imgur.com/G2bap.png " When you kill for MONEY,there are no rules." Acceptat OFF | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angajari JOB Hitman | |
| |
|
| |
| Angajari JOB Hitman | |
|