| Angajari JOB Nortenos | |
|
+3alex_mafia alcapone_niku kryky64 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
kryky64
| Subiect: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 5:32 am | |
| Redactezi doar o cerere dupa modelul de jos si astepti raspunsul leader-ului. Model Cerere: - Citat :
Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: l ATENTIE: Trebuie sa respecti cerintele din regulament ca sa intrii in factiune! | |
|
| |
alcapone_niku
| Subiect: cerere Lun Ian 02, 2012 5:42 am | |
| Numele in joc:AlcaponE_Niku - Motivul pentru care doresti sa intri: Vreau sa devin un adevarat gangster sa imi omor rivali ,sa imi ajut leaderu la waruri miniwaruri bataii de strada! - Ce level ai: 1 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da si am sa le respect - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2cfzcbo.png | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 5:43 am | |
| Recrutari ON
Nortenos Gang recruteaza membri cu experienta si activi Minim level 1 Orice PM, /w, /sms mie -> respins. Daca faceti si la alte factiuni cereri de angajare->respins Topic deschis pana am destule cereri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Succes!
Ultima editare efectuata de catre kryky64 in Lun Ian 02, 2012 10:40 am, editata de 1 ori | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 5:46 am | |
| - alcapone_niku a scris:
- Numele in joc:AlcaponE_Niku
- Motivul pentru care doresti sa intri: Vreau sa devin un adevarat gangster sa imi omor rivali ,sa imi ajut leaderu la waruri miniwaruri bataii de strada! - Ce level ai: 1 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da si am sa le respect - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2cfzcbo.png Acceptat pt Teste | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 10:41 am | |
| Recrutari ON
Nortenos Gang recruteaza membri cu experienta si activi Minim level 1 Orice PM, /w, /sms mie -> respins. Daca faceti si la alte factiuni cereri de angajare->respins Topic deschis pana am destule cereri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Succes! | |
|
| |
alex_mafia
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 11:40 am | |
| Numele in joc:alex_mafia - Motivul pentru care doresti sa intri:Este o factiune bine organizata si doresc sa o ajut cu ceea ce pot. - Ce level ai:6 - Ce varsta ai:21 - In ce alte factiuni ai fost inainte :(NG)(5) - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da - Screen shot /uninvite:- - Screen Shot LVL: | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 11:47 am | |
| - alex_mafia a scris:
- Numele in joc:alex_mafia
- Motivul pentru care doresti sa intri:Este o factiune bine organizata si doresc sa o ajut cu ceea ce pot. - Ce level ai:6 - Ce varsta ai:21 - In ce alte factiuni ai fost inainte :(NG)(5) - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da - Screen shot /uninvite:- - Screen Shot LVL: Acceptat pt teste ! | |
|
| |
andrey_mafya
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 12:00 pm | |
| Numele in joc:andrey_mafya - Motivul pentru care doresti sa intri:Este o factiune bine organizata si doresc sa o ajut cu ceea ce pot. - Ce level ai:6 - Ce varsta ai:21 - In ce alte factiuni ai fost inainte :taxi company - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da - Screen shot /uninvite:- - Screen Shot LVL: | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 12:11 pm | |
| - andrey_mafya a scris:
- Numele in joc:andrey_mafya
- Motivul pentru care doresti sa intri:Este o factiune bine organizata si doresc sa o ajut cu ceea ce pot. - Ce level ai:6 - Ce varsta ai:21 - In ce alte factiuni ai fost inainte :taxi company - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da - Screen shot /uninvite:- - Screen Shot LVL: Aceptat pt teste | |
|
| |
iani
| Subiect: Cerere Lun Ian 02, 2012 3:25 pm | |
| Numele in joc:iani - Motivul pentru care doresti sa intri:Imi place foarte mult factiunea si vreau sa ajut liderul la ridicarea acestei factiuni - Ce level ai:1 - Ce varsta ai:15 - In ce alte factiuni ai fost inainte :niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:da - Screen shot /uninvite:- - Screen Shot LVL: https://2img.net/h/oi41.tinypic.com/3587yqe.png | |
|
| |
GuessWh00
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Lun Ian 02, 2012 11:59 pm | |
| Numele in joc:GuessWh0 - Motivul pentru care doresti sa intri:Aceasta factiune are un conducator cu capu pe umeri... - Ce level ai:5 - Ce varsta ai:17 - In ce alte factiuni ai fost inainte :Nu am fost - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da - Screen shot /uninvite: --- - Screen Shot LVL: imageshack.us/photo/my-images/805/10030502.png/ | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Mar Ian 03, 2012 1:49 am | |
| Recrutari Off
GuessWh0 - Acceptat pt teste Iani - Acceptat pt teste | |
|
| |
kryky64
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Mar Ian 03, 2012 2:54 am | |
| Recrutari ON
Nortenos Gang recruteaza membri cu experienta si activi Minim level 1 Orice PM, /w, /sms mie -> respins. Daca faceti si la alte factiuni cereri de angajare->respins Topic deschis pana am destule cereri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Succes! | |
|
| |
LimitZone
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos Mier Iul 04, 2012 8:55 am | |
| - Numele in joc:LimitZone - Motivul pentru care doresti sa intri:Deoarece Nor14 este o factiune adevarata,un gang puternic,si cred ca noul leader ne va tine pe loc 1#,voi ajuta la toate warurile,la tot ce spune leaderul - Ce level ai:1 - Ce varsta ai:17 - In ce alte factiuni ai fost inainte :- - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da si le voi respecta - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: https://imgur.com/8M6UB | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angajari JOB Nortenos | |
| |
|
| |
| Angajari JOB Nortenos | |
|