BogdanSnakee
Mesaje : 57 Data de inscriere : 31/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: [Bloods Gang] Cautare functii Dum Ian 01, 2012 9:50 am | |
| Functii Bloods Gang
De fiecare data cand voi avea o functie libera, veti avea posibilitatea de a posta o cerere pentru functia cautata de mine. Voi alege doar cele mai bune si complexe cereri, cei mai activi si capabili membri. Cei care aveti 2 FactionWarn-uri nu va chinuiti sa faceti cerere deoarece o faceti degeaba.
Model de postare :
-Nick : -Pentru ce functie faci cererea : -Ce rank ai ? : -De ce iti doresti aceasta functie ? : -Ai mai avut vreodata aceasta functie ( daca da , unde si pe ce perioada ) : -Ce ai aduce nou daca vei fi ales ? :
Momentan se cauta :
Co-lider Bloods Gang
Astept cererile voastre.
Ultima editare efectuata de catre BogdanSnakee in Mier Ian 04, 2012 3:03 am, editata de 1 ori | |
|
CAPONE
| Subiect: Capone-co-leader Dum Ian 01, 2012 10:47 am | |
| -Nick :CAPONE -Pentru ce functie faci cererea :Co-leader -Ce rank ai ? :2 -De ce iti doresti aceasta functie ? :pentru a extinde factiunea -Ai mai avut vreodata aceasta functie ( daca da , unde si pe ce perioada ) :nu -Ce ai aduce nou daca vei fi ales ? :as ajuta factiunea
| |
|
BogdanSnakee
| Subiect: Re: [Bloods Gang] Cautare functii Dum Ian 01, 2012 10:50 am | |
| CAPONE - Ales ca co-leader Bloods Gang !
Ultima editare efectuata de catre BogdanSnakee in Mier Ian 04, 2012 3:03 am, editata de 1 ori | |
|
BogdanSnakee
| Subiect: Re: [Bloods Gang] Cautare functii Mar Ian 03, 2012 11:42 am | |
| Se cauta organizator Bloods Gang !
Astept cereri ! | |
|
Fritzy
| Subiect: Re: [Bloods Gang] Cautare functii Mier Ian 04, 2012 2:38 am | |
| -Nick : Fritzy -Pentru ce functie faci cererea : organizator -Ce rank ai ? : 2 -De ce iti doresti aceasta functie ? : pentru a organiza tot pentru aceasta factiune -Ai mai avut vreodata aceasta functie ( daca da , unde si pe ce perioada ) : nu -Ce ai aduce nou daca vei fi ales ? : as ajuta lideru:D cu tot ce trebuie | |
|
BogdanSnakee
| Subiect: Re: [Bloods Gang] Cautare functii Mier Ian 04, 2012 2:41 am | |
| Fritzy - Organizator !
Deocamdata nu se mai cauta nimik ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Bloods Gang] Cautare functii | |
| |
|