| Angajari JOB National Guard | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Spontan
| Subiect: Angajari JOB National Guard Dum Ian 01, 2012 7:57 am | |
| Pentru a face o cerere pentru JOB-ul National Guard trebuie sa citesti regulamentul factiunii si sa apesi pe butonul "add reply" :
Redactezi doar o cerere dupa modelul de jos si astepti raspunsul leader-ului .
Model Cerere :
- Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: link
ATENTIE : Trebuie sa respecti cerintele din regulament ca sa intrii in factiune ! | |
|
| |
Spontan
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Dum Ian 01, 2012 8:58 am | |
| | |
|
| |
FunTresT
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Dum Ian 01, 2012 1:40 pm | |
| - Numele in joc:FunTresT - Motivul pentru care doresti sa intri:Doresc sa intru in Ng ca sa ajut factiunea si liderul si sa fiu un militar exceptional.Sper sa fiu ales. - Ce level ai:3 - Ce varsta ai:13 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nor14,PD - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da si le voi respecta. - Screen shot /uninvite:- - Screen Shot LVL- se vede in joc | |
|
| |
SKANNER
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Lun Ian 02, 2012 7:05 am | |
| - Numele in joc: SKANNER - Motivul pentru care doresti sa intri: Doresc sa intru in National Guard pentru ca vreau sa ajut noul lider cu tot ce pot eu mai bun, voi da dovada de maturitate si voi ridica factiunea prin impunerea de respect, incredere si distractie. Imi place foarte mult aceasta factiune deoarece din factiunile cop, ea este cea mai realista prin lucrurile care le poti descoperii acolo. - Ce varsta ai: 15 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nici una - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da si le voi respecta cu siguranta. - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: http://www.imagebam.com/image/e26fd6167635317 | |
|
| |
Spontan
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Lun Ian 02, 2012 7:07 am | |
| FunTresT -respins leader Yakuza SKANNER -acceptat pt teste | |
|
| |
Valkk
| Subiect: Cerere Valk Lun Ian 02, 2012 7:37 am | |
|
- Numele in joc: Valk - Motivul pentru care doresti sa intri: Este o factiune care apara legea si vreau sa ajut la mentinerea ordinii. - Ce level ai: 6 - Ce varsta ai: 21 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Lider FMA - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: DA - Screen shot /uninvite: - - Screen Shot LVL: Se vede in joc
| |
|
| |
Mr.D4NG3R
| Subiect: Anunt! Mier Ian 04, 2012 8:55 am | |
| Toate cererile de mai sus nu sunt loate in considerare!
De aici puteti posta cererile. Model de postare:
- Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL:
Succes! | |
|
| |
XxXn3verXxX
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Mier Ian 04, 2012 11:03 am | |
| - Numele in joc: XxXn3verXxX - Motivul pentru care doresti sa intri: Vrrau sa devin membru National Guard deoarece vreau sa reduc Dm-ul de pe sv - Ce level ai: 5 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : PD - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:DA - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://img.egaming.ro/share-C404_4F04A240.html | |
|
| |
Mr.D4NG3R
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Mier Ian 04, 2012 11:09 am | |
| - XxXn3verXxX a scris:
- - Numele in joc: XxXn3verXxX
- Motivul pentru care doresti sa intri: Vrrau sa devin membru National Guard deoarece vreau sa reduc Dm-ul de pe sv - Ce level ai: 5 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : PD - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:DA - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://img.egaming.ro/share-C404_4F04A240.html Respins - Black List | |
|
| |
XxXn3verXxX
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Mier Ian 04, 2012 12:15 pm | |
| - Numele in joc: XxXn3verXxX - Motivul pentru care doresti sa intri: Vrrau sa devin membru National Guard deoarece vreau sa reduc Dm-ul de pe sv - Ce level ai: 5 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : PD - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:DA - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://img.egaming.ro/share-D16A_4F04B338.html | |
|
| |
Mr.D4NG3R
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard Mier Ian 04, 2012 5:40 pm | |
| - XxXn3verXxX a scris:
- - Numele in joc: XxXn3verXxX
- Motivul pentru care doresti sa intri: Vrrau sa devin membru National Guard deoarece vreau sa reduc Dm-ul de pe sv - Ce level ai: 5 - Ce varsta ai: 14 - In ce alte factiuni ai fost inainte : PD - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:DA - Screen shot /uninvite: - Screen Shot LVL: http://img.egaming.ro/share-D16A_4F04B338.html Acceptat pt teste. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angajari JOB National Guard | |
| |
|
| |
| Angajari JOB National Guard | |
|